Спечели, като връщаш с Cash Back!

11 ЮНИ 2020

Лоялната програма на Кеш Кредит предлага още повече предимства за своите клиенти!

Новата услугата Cash Back,  което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит да изгради доверие в клиентите си, като отново в центъра поставя теб и твоите нужди.

Чрез тази услуга на компанията, всяка събрана точка при коректно плащане на вноските по кредит, носи реална парична стойност. Точно така – при изплащане на последната вноска, всеки който няма забавяне на сума към кредита си повече от 15 дни, има възможността да усвои събраните си точки. Могат да бъдат под формата на отстъпка от последната си вноска или директно да получи сумата в брой.

Ето и вариантите чрез, които можеш да се възползваш от тази услуга:

- В офисите на Кеш Кредит, като избереш плащане с Cash Back услугата при последната си вноска и по този начин ще се намали стойността ѝ;

В случай, че искаш да получиш сумата от натрупаните си точки на касите на Easypay или чрез банков превод – точките ще бъдат усвоявани през нашия Кол Център.

Свържи се с нас на безплатен номер 0800 200 88 или използвай опцията за Live Chat на сайта ни, в случай че имаш допълнителни въпроси – ние сме на линия за теб!

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.