Лоялна програма за клиенти

 

с всеки следващ кредит и навреме погасена вноска изкачваш нивата на лоялност и получаваш по-големи отстъпки и повече точки за подаръци

В Кеш Клуб влиза всеки лоялен клиент – ако и ти си такъв, още със заплащането на първата си вноска получаваш точки. С всяка следваща редовна вноска продължаваш да трупаш точки, като всеки път получаваш sms с информация колко са станали те. Можеш и сам да провериш колко са точките ти във всеки момент с безплатно обаждане на 0800 200 88 или във всеки офис на Кеш Кредит.

Кеш Клуб има три нива

Ниво СТАНДАРТ

В ниво Стандарт можеш да размениш точките си за подарък от нашия каталог. С всяка следваща вноска точките ти се увеличават и сам избираш кога да ги използваш, за да вземеш подаръка, който най-силно желаеш. Няма ограничение в броя подаръци, които можеш да вземеш, стига да имаш точките за тях. Може да разгледаш многобройните предложения в нашия каталог тук. Избра ли си вече любим подарък?

Ниво ЕКСТРА

След три редовно платени вноски минаваш на по-високото ниво. Тук освен че можеш да разменяш точките си за подаръци от каталога на Кеш Клуб, се възползваш и от специални условия – 10% отстъпка от оскъпяването за всеки следващ кредит. Всеки клиент от ниво ЕКСТРА може да се възползва от парични заеми до 4000лв.

Ниво ПРЕМИУМ

Ако повторно избереш Кеш Кредит и платиш редовно три вноски по новия заем, минаваш на най-високото ниво на Кеш Клуб. Ниво ПРЕМИУМ ти дава 20% отстъпка от оскъпяването при всички кредити. Всеки клиент, който е от ниво ПРЕМИУМ, може да се възползва от парични заеми до 4000 лв. Разбира се, остава си възможността да взимаш подаръци от каталога на Кеш Клуб срещу натрупаните точки.

За да участваш в лоялната ни програма, не е нужно да попълваш допълнителни документи – това е нашата благодарност, че се довери на Кеш Кредит!

 

Забележка: Ако си избрал продукт Кеш на ден, можеш да се възползваш от точки, които да разменяш срещу подаръци. Ако си клиент на Кредитна линия, всяка редовно платена вноска ти помага да се качиш на следващото ниво на програмата и да получиш и отстъпка от оскъпяването на следващи кредити.

КЕШ КРЕДИТ – от 200 до 2000 лв. (4000 лв. премиум*)

  • Срок до 18 месеца
  • Фиксирана лихва
  • Еднократно кандидатстване с лимит до 2000 лв.
  • Погасяване на равни месечни вноски

КЕШ НА ДЕН – от 100 до 399 лв.

  • Срок до 30 дни
  • Фиксирана лихва на ден
  • Погасяваш, когато решиш
  • Плащаш само за дните, през които си ползвал кредита
Продукти
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам