Този продукт е промоционален и предлагането му изтече на 9 януари 2023 г.
Виж актуалните ни предложения    тук
Този продукт е промоционален и предлагането му изтече на 30 септември 2022 г.
Виж актуалните ни предложения    тук

Кредит за майчинство

0 лв.
0 вн.
Сума Срок
Избрана сума
Такса за оценка и риск
Срок на кредита

Месечна вноска
Общо за връщане

Кредит за МАЙЧИНСТВО от 200 до 2000 лева

Кредитно решение за срок от 1 до 18 месеца за клиенти с финансов профил:


  • Отпуск по майчинство в НОИ
  • Редовно обслужване на кредитни задължения

Кредит за МАЙЧИНСТВО от 200 до 2000 лева

Кредитно решение за срок от 1 до 18 месеца за клиенти с финансов профил, отговарящи на следните условия:

  • Отпуск по майчинство в НОИ
  • Добра кредитна история
  • Без забави по други кредити

Защо да избереш Кредит за майчинство?

Изцяло онлайн кандидатстване

Фиксирана лихва

Специална цена 

Picture

Какво е кредит за майчинство?

С цел да осигури на всяко семейство нужното спокойствие за пълноценно отглеждане на дете, Кеш Кредит разработи нов продукт, предоставящ финансиране от 100 до 2000 лв. за срок от 2 до 18 месеца за всички в отпуск по майчинство. От продукта Кредит за майки могат да се възползват майки, бащи и възрастни родители. Условието е да са фигурират официално в НОИ.
Специална цена и преференциални условия за ползване, са сред предимствата, които получавате  за подпомагане на семействата в периода на отглеждането на своето дете.
Майчинството е време, изпълнено с прекрасни нови преживявания, но и с неочаквани разходи.

Финансов пример, за кредит „Майчинство“ със стойност 2000 лв. и срок от 12 месеца:
При усвояване на кредит със стойност 2000 лева, за 12 месеца, годишният процент на разходите (ГПР) е 49.16%. Месечната вноска е 205.84 лева, като годишният лихвен процент (ГЛП) възлиза на 18.48%. Общата сума за връщане е 2470.08 лева. Този продукт се предлага със срок от 1 до 18 месеца за суми от 200 до 2000 лева.

Клиентите за нас

Често задавани въпроси

За какво може да ползваш заема?

Парите са си твои, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

Кредит за автомобил:

Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 

Кредит за лечение и зъболекар:

Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 5000 лв. директно в своята банкова сметка.

Кредит за ремонти:

След прекараната една година вкъщи няма как да не се вгледаме във всичко, което искаме да променим в дома си. Нека да възобновим домашната хармония с освежаване, ремонт и подобряване на апартамента . Нови дограми, боядистване, конфортен диван, обособено място за офис или стая за  ученика, ние сме тук, за да ви помогнем в това начинание! Ние от Кеш Кредит сме подготвили суми до 5000 лв!

Почивка на кредит:

Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 5000 лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.

Смартфон на кредит:

Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 5000 лв. и кандидатствай за  заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.

Техника на кредит: 

Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 1000 лв. или Кредитна линия до 5000 лв. и сбъдни желанията си!

Кредит за теб:

Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит.  Рефинансиране на кредит Бърз заем за пенсионери Парични преводи Заем за първия учебен ден Кредит за Бизнес Кредит за подарък или  Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 5000 лв.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.