Как с помощта на IBAN можем да изтеглим бърз кредит?

15 МАРТ 2021

IBAN e уникална комбинация от знаци, която идентифицира Вашата банкова сметка. Чрез нея се подсигурява сигурното и бързо провеждане на транзакциите. В днешно време много хора търсят най-добрия и безопасен начин, по който да се възползват от предлаганите услуги, като една от тях е услугата за бързи кредити. В следващите редове ще разгледаме как може да бъде извършено кандидатстването за бърз кредит и как само с помощта на IBAN можете бързо и сигурно да получите сумата, за която кандидатствате.

Как да изтеглите бърз кредит? 
Обикновено бързите кредити са заеми, които може да изтеглите от кредитни компании. Те се предоставят за кратък период от време, като сумите не са особено големи.
Този вид кредити са предпочитани при спешни ситуации, при които трябва да се покрие неголям разход. Кредитните компании имат нисък праг на изискванията и се отпускат заемите само до няколко минути, което привлича още повече хората, които имат нужда от бързо финансиране.
Повечето кредитори предоставят възможност за теглене на бързи кредити както в клон на кредитната компания, така и онлайн. Имате и възможността да изберете да изтеглите кредита изцяло дистанционно. Като процедурата е значително по-улеснена от останалите видове кредити.


Какви са стъпките на теглене на бърз кредит?
Преди всичко трябва да прецените дали бързият кредит е решението, което предпочитате, и най-вече дали ще можете да изплащате месечните вноски по кредита си. Просрочените кредити могат да доведат до лоша кредитна история, която ще бъде видима за всяка кредитна компания или банка и е много вероятно да не получите възможност за теглене на заем отново.
След това е добре да сравните предложенията на различните кредитори и да изберете най-добрите условия, които да отговарят на нуждите Ви.
Следващата стъпка е да изберете как да се свържете с кредитора и съответно как искате да получите сумата, за която кандидатствате. Както казахме, процедурата е изключително улеснена и бърза, затова не се тревожете, че ще загубите време. При одобрение може да получите кредита само за няколко минути.
Обикновено при кандидатстване трябва да изберете сумата, която желаете да изтеглите и времето, за което искате да Ви бъде отпусната. Ако кандидатствате дистанционно, най-вероятно ще получите автоматично изчисление на месечните вноски, както и на сумата, която ще трябва да върнете. Така лесно и бързо имате възможността да се уверите дали предложението е изгодно за Вас.
След като се уверите, че искате да продължите, трябва да предоставите личните си данни, като обикновено това включва номер на лична карта, трите Ви имена, телефон за връзка, месторабота и метод на разплащане.

Методи за разплащане на кредита
Последната стъпка при кандидатстването е изборът на метод за разплащане. Най-често предоставяната възможност за получаване на бърз кредит е директно във Вашата банкова сметка - чрез предоставяне на IBAN, в клон на Easy Pay или лично в клон на кредитната компания. След като попълните необходимата информация, ще бъдете уведомени до няколко минути дали сте одобрени за сумата, ако сте в клон на компанията или чрез обаждане или sms, ако сте избрали дистанционен вариант на кандидатстване.

Предимствата на теглене на бърз кредит с IBAN?
Когато избирате да получите сумата по кредита, за който сте кандидатствали по банков път, можете да се възползвате от възможността да изберете изцяло дистанционно кандидатстване. Това е изключително удобен и облекчен вариант, защото по този начин спестявате пари и време, които са необходими да стигнете лично до физически клон на компанията.
Освен това, предимството на онлайн процедурата е се корени в това, че е безопасна и напълно сигурна. Във време на Пандемия, когато се препоръчва спазването на дистанция, за да се ограничи възможно най-много разпространението на COVID-19, е най-добре да предпочетете варианта, при който да получите търсените от Вас услуги онлайн.
Само чрез предоставяне на IBAN сте в състояние да получите сумата по кредита си на Вашата сметка и след това директно да заплатите по електронен път натрупаните задължения или да ги преведете по лична банкова сметка, ако дължите пари на някой близък или познат. За да оперирате бързо и ефективно с финансите си, Ви предлагаме да използвате онлайн банкирате.
IBAN номерът гарантира, че сумата ще бъде изпратена на правилната сметка и няма да има забавяния на транзакцията. Международният банков номер е внесен в банковата система с цел улесняването на всички преводи и разплащания, като помага за елиминирането на грешните транзакции и прави процесите по-бързи. На една банкова сметка съответства уникален номер на IBAN със строго определена комбинация от латински букви и арабски цифри. Затова този начин е напълно безопасен. Грешки стават изключително рядко – по-малко от 0.1% от случаите.

Кога ще получите сумата, за която сте кандидатствали?
Според политика на различните кредитни кoмпании можете да получите сумата от кредита си от няколко минути до час или два. Това зависи от условията на компанията и това колко бързо ще обработи кандидатурата Ви. След като бъдете одобрени, можете да очаквате да получите сумата на момента в брой, директно на Вашата банкова сметка или друг метод, който сте посочили. Идеята е да можете да разполагате със сумата възможно най-бързо. 
Ние, от Cash Credit, предоставяме възможност за кандидатстване както лично, така и изцяло онлайн. При нас имате възможността да се възползвате от теглене на суми от 100 до 5000 лв.  - с различни периоди и размер на месечните вноски. Само до 6 минути ще получите отговор дали сте одобрени. 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.