Кешбек - как да харчим и печелим едновременно

30 ЯНУАРИ 2020

„Кешбекът” е изключително широко разпространен в много голяма част от страните членки на Европейският съюз. Особено популярен е и в САЩ, където над 25% от направените транзакции с банкови карти в супермаркетите са съпътствани и с връщане на пари в брой. Това е страхотен начин, по който Вие можете да купувате любимите си стоки от големи търговски центрове или онлайн сайтове, през съответните платформи или мобилни приложения и да възвръщате част от своите пари.

Какво е кешбек

 Cashback отбелязва наградата че Вие, като купувачи сте закупили стока или услуга през програма за допълнителни отстъпки. Той би могъл да бъде твърда сума, но също така и определен процент от стойността на Вашата сделка.  При този вид пазаруване потребителят предварително е запознат с това какво ще получи за направената от него покупка. В някои от случаите се предлага определен процент от стойността на услугата или продукта, а при други сумата която получавате е точно фиксирана без да се влияе от цената на това което купувате. 

Кои са начините да печелим от него

Какво по хубаво от това да купуваме любимите си продукти и да получаваме в замяна обратно определена парична сума. Необходимо е само да се регистрирате в съответната платформа или мобилно приложение, да разгледате онлайн сайтовете и да добавите във Вашата виртуална кошница желания продукт. А времето, което е необходимо за да получите обратно своя кешбек зависи от онлайн търговеца. Някои сайтове извършват своите плащания в рамките на няколко дни, а други след месеци. Разликата е породена от факта, че някои търговци дават по-голям срок на потребителите за рекламация или замяна на закупената стока. Изплащането на така натрупания cashback най-често се прави под формата на преводи към Вашата банкова карта, PayPal или ePay за българските потребители на пазара. 

Какво ни съветват от Кеш Кредит

Кеш Кредит е Вашият най-сигурен и лоялен партньор, когато желаете да се възползвате от бързи кредити. С нас бързо ще задоволите Вашите финансови потребности, било то за битови сметки или просто да закупите любимите си стоки от любимия Ви онлайн сайт. А пазаруването в интернет пространството никога не е било по-лесно, по-удобно и по-бързо. Когато избирате тази опция за пазаруване, ние от CashCredit Ви съветваме:

  • Регистрирайте се в кешбек сайт;
  • Изберете Вашият любим магазин;
  • Добавете в количката стоката, която желаете;
  • Изчакайте търпеливо. След определен период от време кешбек- мобилното приложение получава определената комисионна и увеличава баланса по Вашата сметка.
Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.